Logo mogelijkheden

Het plaatsen van uw logo op bedrijfskleding draagt bij aan het professionaliseren en vergroot de bekendheid van uw bedrijf. Werkmaat kan dit op twee verschillende manieren voor u doen. Dat kan doormiddel van het bedrukken van de logo’s op uw kleding en doormiddel van het borduren van de logo’s.

Logo bedrukken

Het bedrukken van uw logo kunnen wij op vier verschillende manieren voor u doen.

Wij werken met flexfolie, sublimaties, duurzame transfers en geweven badges. Iedere toepassing heeft zijn eigen voordelen en voorwaarden. Graag kijken wij samen met u naar beste toepassing voor uw bedrukking.

Flexfolie

Flexfolie is ideaal bij een kleine afname en ontwerp. Wij snijden het gewenste logo per individuele kleur uit en bedrukken dit met hoge temperatuur op de kleding.

Sublimatie

Wanneer de kleding uit minimaal 65% polyester bestaat en licht van kleur is, is sublimatie geschikt. Denk hierbij aan sportshirts. Door het vergassen van de speciale inkt zit het logo echt in de stof verwerkt.

 

Duurzame transfer

Een duurzame transfer is ideaal bij grote afname en heeft specifieke voordelen. Het transfer is wasbaar tot 95 graden Celsius, vlamvertragend, stretch, overstrijkbaar en droogtrommel bestendig.

Geweven badge

Een geweven badge kan in diverse uitvoeringen op de kleding bedrukt worden. Denk aan badges met geborduurde outline of met een transparante drager.

Logo borduren

Naast het bedrukken van uw logo bieden wij ook de mogelijkheid om uw logo op de kleding te borduren. Het borduren van uw logo is duurzaam en zorgt voor een unieke en professionele uitstraling. De borduring blijft mooi in de was en krimpt of verkleurd niet.
Uw logo borduren is mogelijk vanaf 7 stuks.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!